Jesi li za epsku bitku laserima?

7
?

Premijerno u Hrvatskoj

Laser tag je apsolutna novost u Hrvatskoj, a naša arena je jedina u rangu s vodećim europskim laser arenama. 

Spektakularna arena

Naša laser tag arena je inspirirana svemirom, a igrači se bitku vode kroz 400-injak kvadrata labirintnih poligona i platformi.

R

Najbolja dostupna oprema

Helios koju koristimo (prsluci s puškama) je najbolja moguća koja je dostupna na tržištu. Score igre kalkulira računalo. 

Što je laser tag?

LOKACIJA

Karting Arena Zagreb

Adresa

Zagrebački velesajam, paviljon 35

Informacije i rezervacije

info@amazinga.fun

Radno vrijeme

Pon-pet 16-23, sub-ned 9-23

Laser tag je apsolutna novost u Hrvatskoj. Igra je najsličnija paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte.  Bitka laserima se odvija u spektakularnoj areni od 450  kvadrata. Inspirirana je svemirom, a igrači bitku vode kroz labirint poligona i platformi.

Najbolji laser tag u Hrvatskoj.

Laser Tag se nalazi u Karting Areni Zagreb, a prethodne rezervacije su potrebne jedino za Showdown paket.

*Rezervacije su moguće jedino za SHOWDOWN paket koji, uz rezervaciju termina, podrazumijeva i ekskluzivnu rezervaciju arene.

**Rezervacije za ostale pakete (Blast 1 i Blast 3) nisu potrebne/moguće – dovoljno je prijaviti se na recepciji Karting Arene. Kod paketa Blast 1 i Blast 3 igraš sa ostalim random igračima, ali moguće je i da tvoja ekipa bude jedina u areni u slučaju da drugih igrača ne bude.